x Productafbeelding
string(44) "SELECT * FROM sliders WHERE type=1 AND id=45"
Slide background

Wordt nu lid

van de

Moto guzzi club nederland

Slide background

Nadere datum volgt

Het

Internationaal Moto Guzzi Treffen

Slide background

het openingstreffen

AFGELAST

Overzicht > Evenementen

Doe ook mee met de Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire -Dales

Helaas: Deze trip is geheel volgeboekt.


 

Om het drieluik van onze Keltische verkenningen compleet te maken, organiseert de toercommissie van de MGCN in 2020 tussen Hemelvaart en Pinksteren een hostel trip naar de Yorkshire Dales & Wales (zie voor details zie onderstaand schema).

Wales, het land van koning Llywelyn ap Gruffydd, die het net als de Schotten aan de stok had met Eduard The Longchamp (Eduard I), maar uiteindelijk met de titel, Prince of Wales, mocht blijven. We maken er een reis van met natuur, cultuur en veel motuur. Een reis met de gebruikelijke vrijheid voor het individu en ook de gezelligheid van de grote groep. Terras, museum, brouwerij, natuurwandelingen en asfalt verslinden, niets moet en alles mag.

De eerste 3 nachten brengen we door in een hostel in Hawes (Yorkshire). Hawes is een kleine stad in het hart van de Dales. In de buurt is onder andere een scene uit één van de vele Robin Hood films opgenomen (die met Kevin Costner). Veel belangrijker is natuurlijk de rijke bierbrouwerstraditie (zoals, Theakston Best). Daarnaast allerlei prachtige plaatsen om langs te toeren of uitstapjes te maken.

The Tann Hill Inn nemen we op in een van de routes, een avond in The Green Dragon in Hardraw (loopafstand van Hawes) een van de oudste pubs van Yorkshire. Ribblehead viaduct voor een verplichte stoere foto van jezelf met het Railway-viaduct bij Ribblehead Station op de achtergrond. Als je wat meer wilt bewegen, maak je een wandeling langs de watervallen vanaf Ingleton.

Daarna gaan we naar het hostel op de Penn-y-Pass in Snowdonia. Toeren met hoofdletter T; kust en bergen. Het begin van ons bezoek aan “Cymru” (Wales), het land van de “Cymry” (Welshmen). Bergen, dalen, warm en koud. We overnachten op een pass in de Snowdonia mountains.

De laatste etappe brengt ons naar het zuiden van Wales, The Brecon Beacon. Dichtbij de wat grotere plaatsen langs de zuidkust van Wales. In dit gebied probeert een groep enthousiaste Road-Racers een TT-race te organiseren. Wij bezoeken dit traject om te kijken wat wij hier voor een “time-to-beat” neer kunnen zetten.

Meer details volgen later in een begeleidend boekje voor de reis met bezienswaardigheden en daarbij genoeg routes voor je Garmin om je banden kaal te rijden.

De deelname aan de trip is in de eerste ronde alleen voor leden van de MGCN. De kosten zijn EUR 385,- (mogelijk een correctie naderhand omdat de Britse pond vrij instabiel is door de Brexit). Voor dit mooie bedrag krijg je 3 overnachtingen op 3 verschillende plaatsen (9 in totaal, inclusief ontbijt). De boten naar Engeland en terug naar Nederland (Hull is het meest logisch voor de heenreis, Harwich voor de terugreis) zijn niet inbegrepen.

Je kunt op allerlei manieren meedoen met de trip. Je kunt lange dagen rijden en ergens onderweg ’s avonds eten of wat vroeger terugkomen naar het hostel en met een paar anderen de stadjes ingaan in de buurt van waar we bivakkeren. ’s Ochtends gaan de ontbijtkeizers van de toercie in alle vroegte op pad om wat voor jullie te regelen.

Als je nou denkt, “Dit is wat voor mij”, schrijf je dan in op de website van de MGCN. (max 50 personen)

Jan Sybren, Wilfrank en Gert Jo.

Er zijn nog 5 plaatsen over voor de hosteltrip. Als je inschrijft, wacht dan even op een bevestiging van je deelname door Jan Sybren (let op deze komt na de automatische ontvangst bevestiging) voordat je betaalt.

 

Reisschema Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire -Dales 2020
Datum Dag Info
Do 21mei Hemelvaart Naar de boot
Vr 22 mei   Check-in Hawes
Za 23 mei    
Zo 24 mei    
Ma 25 mei   Ckek-in Penn Y Pass
Di 26 mei    
Wo 27 mei    
Do 28 mei   Check-in Brecon Beacon
Vr 29 mei    
Za 30 mei    
Zo 31 mei 1ste Pinksterdag In de boot
Ma 1 juni 2de Pinksterdag 's Ochtends terug in Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betalen alleen met iDeal via de Webshop_evenementen na het invullen van onderstaand inschrijfformulier. 

Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire-Dales

Mijn inschrijving is definitief na betaling. Betalen kan via de guzzishop met iDeal.
Deelname geschiedt geheel op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld.
Routebeschrijving per mail (.GPX-bestand).

Het evenement bevat 8 hostelovernachtingen(meerdere personen per kamer) met ontbijt.
Ik wil graag vegetarisch eten

Inschrijving Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire-Dales. 
Kosten MGCN lid 385,- Euro (alleen voor leden)

De boten naar Engeland en terug naar Nederland (Hull is het meest logisch voor de heenreis, Harwich voor de terugreis) zijn niet inbegrepen.     

Let op: De MGCN is geen reisorganisatie. Afzeggen voor het evenement kan wel, maar de verplichtingen die de organisatie aangegaan zijn, worden in mindering gebracht op het terug te storten deelnamebedrag. Ook algemene kosten vallen onder de verplichtingen. Het is daarom raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Algemene gegevensMAIL

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Hans van der Koelen
 • Telefoon: 06-23794272
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134