x Productafbeelding
string(44) "SELECT * FROM sliders WHERE type=1 AND id=45"
Slide background

MGCN

18 en 19 mei

Mega Motortreffen

Slide background

In 2019

weer de Landmark

meer informatie volgt

Slide background

Kijk voor leuke

Moto Guzzi spulletjes

in de webshop

Doe ook mee met de Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire -Dales

Om het drieluik van onze Keltische verkenningen compleet te maken, organiseert de toercommissie van de MGCN in 2020 tussen Hemelvaart en Pinksteren een hostel trip naar de Yorkshire Dales & Wales (zie voor details zie onderstaand schema).

Wales, het land van koning Llywelyn ap Gruffydd, die het net als de Schotten aan de stok had met Eduard The Longchamp (Eduard I), maar uiteindelijk met de titel, Prince of Wales, mocht blijven. We maken er een reis van met natuur, cultuur en veel motuur. Een reis met de gebruikelijke vrijheid voor het individu en ook de gezelligheid van de grote groep. Terras, museum, brouwerij, natuurwandelingen en asfalt verslinden, niets moet en alles mag.

De eerste 3 nachten brengen we door in een hostel in Hawes (Yorkshire). Hawes is een kleine stad in het hart van de Dales. In de buurt is onder andere een scene uit één van de vele Robin Hood films opgenomen (die met Kevin Costner). Veel belangrijker is natuurlijk de rijke bierbrouwerstraditie (zoals, Theakston Best). Daarnaast allerlei prachtige plaatsen om langs te toeren of uitstapjes te maken.

The Tann Hill Inn nemen we op in een van de routes, een avond in The Green Dragon in Hardraw (loopafstand van Hawes) een van de oudste pubs van Yorkshire. Ribblehead viaduct voor een verplichte stoere foto van jezelf met het Railway-viaduct bij Ribblehead Station op de achtergrond. Als je wat meer wilt bewegen, maak je een wandeling langs de watervallen vanaf Ingleton.

Daarna gaan we naar het hostel op de Penn-y-Pass in Snowdonia. Toeren met hoofdletter T; kust en bergen. Het begin van ons bezoek aan “Cymru” (Wales), het land van de “Cymry” (Welshmen). Bergen, dalen, warm en koud. We overnachten op een pass in de Snowdonia mountains.

De laatste etappe brengt ons naar het zuiden van Wales, The Brecon Beacon. Dichtbij de wat grotere plaatsen langs de zuidkust van Wales. In dit gebied probeert een groep enthousiaste Road-Racers een TT-race te organiseren. Wij bezoeken dit traject om te kijken wat wij hier voor een “time-to-beat” neer kunnen zetten.

Meer details volgen later in een begeleidend boekje voor de reis met bezienswaardigheden en daarbij genoeg routes voor je Garmin om je banden kaal te rijden.

De deelname aan de trip is in de eerste ronde alleen voor leden van de MGCN. De kosten zijn EUR 385,- (mogelijk een correctie naderhand omdat de Britse pond vrij instabiel is door de Brexit). Voor dit mooie bedrag krijg je 3 overnachtingen op 3 verschillende plaatsen (9 in totaal, inclusief ontbijt). De boten naar Engeland en terug naar Nederland (Hull is het meest logisch voor de heenreis, Harwich voor de terugreis) zijn niet inbegrepen.

Je kunt op allerlei manieren meedoen met de trip. Je kunt lange dagen rijden en ergens onderweg ’s avonds eten of wat vroeger terugkomen naar het hostel en met een paar anderen de stadjes ingaan in de buurt van waar we bivakkeren. ’s Ochtends gaan de ontbijtkeizers van de toercie in alle vroegte op pad om wat voor jullie te regelen.

Als je nou denkt, “Dit is wat voor mij”, schrijf je dan in op de website van de MGCN. (max 50 personen)

Jan Sybren, Wilfrank en Gert Jo.

inschrijven kan tot 27 Juli 2018

Betalen alleen via de Webshop_iDeal na het invullen van onderstaand inschrijfformulier.

Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire-Dales

Mijn inschrijving is definitief na betaling. Betalen kan via de guzzishop met iDeal.
Deelname geschiedt geheel op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld.
Routebeschrijving per mail (.GPX-bestand).

Het evenement bevat 8 hostelovernachtingen(meerdere personen per kamer) met ontbijt.
Ik wil graag vegetarisch eten

Inschrijving Moto Guzzi hosteltrip Yorkshire-Dales. 
Kosten MGCN lid 385,- Euro (alleen voor leden)

De boten naar Engeland en terug naar Nederland (Hull is het meest logisch voor de heenreis, Harwich voor de terugreis) zijn niet inbegrepen.     

Let op: De MGCN is geen reisorganisatie. Afzeggen voor het evenement kan wel, maar de verplichtingen die de organisatie aangegaan zijn, worden in mindering gebracht op het terug te storten deelnamebedrag. Ook algemene kosten vallen onder de verplichtingen. Het is daarom raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Algemene gegevensMAIL

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Hans van der Koelen
 • Telefoon: 06-23794272
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134