x Productafbeelding
string(44) "SELECT * FROM sliders WHERE type=1 AND id=45"
Slide background

Wordt nu lid

van de

Moto guzzi club nederland

Slide background

Nadere datum volgt

Het

Internationaal Moto Guzzi Treffen

Slide background

het openingstreffen

AFGELAST

Overzicht > Evenementen

Evenementen

Door het jaar heen organiseert de MGCN diverse activiteiten, ritten in binnen- en buitenland, treffens en zijn we aanwezig op evenementen.

De Klassieker Commissie organiseert o.a. het Klassieker Kampeer Weekend, Klassieker Winter Avond, Eéncilinderdag en de V7 Dag. Onze actieve Toercommissie organiseert toertochten, langere reizen en treffens in binnen- en buitenland. Samen met de andere commissies van de MGCN organiseert de Toercommissie ook het jaarlijks Internationaal Moto Guzzi treffen in Ameide. Op veel van de treffens is de Guzzishop aanwezig die vele badges, schaalmodellen, T-shirts, truien, petjes, klokken, bekers en andere Guzzi artikelen verkoopt. Alleen hier al kun je de contributie weer terugverdienen, want leden krijgen korting.

Om zo optimaal mogelijk de kalender samen te kunnen stellen, dient een verandering vroegtijdig aan de redactie te worden gemeld. De regiobijeenkomsten worden georganiseerd door enthousiaste leden van de Moto Guzzi Club Nederland, maar vallen NIET onder de verantwoordelijkheid van de Moto Guzzi Club Nederland.

Regio
En in diverse regio's van Nederland hebben wij bijeenkomsten. De adressen van deze bijeenkomsten zijn:

Regiomiddagen Regio Midden
De regiomiddagen zijn op de laatste zondag(middag) van de maand (tenzij niet of anders aangegeven). Locatie: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn. Van 15.00 tot 17.00 uur, info: Cees de Nas, 06-52122142 of email naar: deheul@ziggo.nl

Regiobijeenkomsten Regio Zuid
De regiobijeenkomsten van Regio Zuid zijn altijd op de laatste vrijdag van de maand in Grand Café hotel "De Heere van Heel", Heerbaan 90 in Heel. We beginnen om ca. 20.00 uur, info: Peter Thijssen, 077-4652640 of email naar: peter.w.thijssen@gmail.com

 

Oktober

Zaterdag
31
Oktober
Algemene Leden Vergadering (ALV)
Datum: 31-10-2020
Adres: Het Spant, Liesveldweg 67, 4233 HG Ameide
Organisatie: MGCN bestuur

Door het coronavirus heeft de jaarlijkse ledenvergadering nog steeds niet kunnen plaatsvinden. Het is gelukt om een ruimte te vinden waarbij we de maatregelen die gelden kunnen handhaven. Zoals je ziet in het vertrouwde Ameide, maar op een andere locatie. Vanwege het coronavirus wordt het een sobere ledenvergadering. De eerder dit jaar beloofde lunch zal niet doorgaan.

Let op. Dit jaar gaan we het als volgt doen :
Ieder lid die bij de ALV aanwezig wilt zijn, stuurt een mailtje naar secretaris@mgcn.nl, zodat we vooraf weten hoeveel mensen en wie we bij de ALV kunnen verwachten. Het gaat dus alléén om leden en gezinsleden.

Voor meer informatie of als je niet persoonlijk aanwezig kunt zijn, maar je wilt wel graag vragen, plannen of suggesties inbrengen voor de ledenvergadering, mail deze dan uiterlijk tien dagen voor de Algemene Ledenvergadering naar Hans van der Koelen, secretaris@mgcn.nl.

We zien je graag op 31 oktober 2020. Binnenkomst vanaf half 2 en aanvang om 2 uur.

Graag je eigen mondkapje meenemen. 

Namens het bestuur:
Astrid Gommers
Voorzitter MGCN

November

Vrijdag
27
November
Klassieker Winteravond / Nieuwe datum
Datum: 27-11-2020
Adres: Camping de Koekoek Lekdijk 47, 4235 VM Tienhoven.
Organisatie: Klassieker commissie

Het thema van deze avond is: Zijspan historie en techniek. De zaal is open om 19.00 uur en om 20.30 uur beginnen we met de presentatie. Info mail: klassiekercommissie@mgcn.nl 

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Hans van der Koelen
 • Telefoon: 06-23794272
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134